“Het is niet bepaald geweldig. Club Brugge moet alert zijn”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

12 november 2018 13:08 - De reguliere competitie is exact halfweg. Club Brugge verloor tijdens het voorbije weekend en sluit de heenronde uiteindelijk af als tweede in de stand. Volgens Peter Vandenbempt moet blauw-zwart nu op zijn hoede zijn.

“Bij Club Brugge is er reden om alert te zijn”, zegt Vandenbempt bij Sporza. “Na de tegengoal van Charleroi was er iets te veel verval. Te veel spelers bleven individueel onder de norm.”

“Zo is er de laatste weken op zijn minst toch veel wisselvalligheid. Club was nog goed tegen Genk en in Monaco, maar acteerde heel middelmatig tegen Sint-Truiden en Waasland-Beveren.”

“Cijfers zijn niet bepaald geweldig”

Het valt Vandenbempt ook op dat Club de jongste weken moeilijk wint. “Als je van je laatste 11 matchen maar 3 kan winnen, dan is dat niet bepaald geweldig wat de cijfers betreft.”

“Bovendien was er ook de uitschakeling in de beker tegen Deinze. Maar oké, de Champions League was na de 0 op 18 dé prioriteit. Daarin heeft Club het op het vlak van spel en punten wel prima gedaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.