“Het is vreemd dat Vanaken zijn trainer tegenspreekt”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

12 november 2018 09:49 - Club Brugge verloor zaterdagavond met 2-1 op het veld van Sporting Charleroi. Een vervelende nederlaag voor blauw-zwart en dat bleek ook na afloop van de match. Ivan Leko sprak over vermoeidheid bij zijn spelers, maar daar was Hans Vanaken het niet mee eens.

“Je kan er niet om heen: ploegen die midweeks Europees speelden, hebben het vervolgens moeilijk in het weekend”, stelt analist Wilfried Van Moer in Het Belang van Limburg. “Club-coach Ivan Leko had het over het drukke programma dat zijn club nu punten kost.”

“Hans Vanaken zei dan weer dat de vermoeidheid geen excuus mag zijn. Vreemd dat hij zijn trainer tegenspreekt, maar misschien wist Vanaken niet dat Leko dat had verkondigd”, aldus Van Moer.

“Niet het niveau van vorig jaar”

De ex-speler van Standard stelt ook vast dat Club niet zo sterk is als vorig jaar. “In ieder geval vind ik dat dit Club niet het niveau haalt van vorig seizoen. De winst in Monaco in de Champions League werd als fantastisch onthaald in de media, maar ik vind dat je moet relativeren. Monaco is totaal uit vorm en is gedeeld laatste in Frankrijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.