“Hij bewees op geen enkel moment zijn meerwaarde voor Club Brugge”

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

14 november 2018 09:43 - De reguliere competitie in de Jupiler Pro League is exact halfweg. Het is hoog tijd voor de eerste conclusies. Een pijnlijke vaststelling bij Club Brugge is dat recordaankoop Kaveh Rezaei nog geen potten kon breken.

Club legde afgelopen zomer zomaar eventjes 5 miljoen euro neer voor de aanvalsleider van Sporting Charleroi. Ivan Leko wilde Iraanse spits er dolgraag bij, maar tot op heden is het wachten op de oude Rezaei.

“Tot dusver bewees hij op geen enkel moment zijn meerwaarde”, schrijft Het Laatste Nieuws. “De duurste transfer tussen twee Belgische clubs. Hij lijkt op weg naar Club zijn torinstinct verloren te zijn. Hij schoot tot dusver amper één keer raak.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.