Horvath schittert bij nationale ploeg en pakt uit met knappe reflexen (Video)

21 november 2018 14:33 - Ethan Horvath heeft het bij Club Brugge lang niet altijd even gemakkelijk gehad, maar sinds kort is de Amerikaan opnieuw de eerste keeper van Ivan Leko. Tijdens een vriendschappelijk duel tegen Italië mocht Horvath ook bij de Verenigde Staten nog eens in doel staan.

Onze doelman stelde allesbehalve teleur en hield Italië met enkele broodnodige reflexen lange tijd van een doelpunt. Pas in de absolute slotfase van de interland moest Horvath zich uiteindelijk gewonnen geven op een inzet van Politano.

Bekijke de saves van Horvath hieronder:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.