“Ik ben niet verrast. Club Brugge is een kloteploeg”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

10 november 2018 08:42 - Club Brugge maakte de voorbije jaren indruk op alles en iedereen. Vorig seizoen veroverde blauw-zwart zijn tweede landstitel in drie jaar tijd en dit seizoen toonden Ivan Leko en zijn spelers zich ook in de Champions League van hun beste kant.

Het is ook Rode Duivel Axel Witsel opgevallen. Hij speelde met Borussia Dortmund al in Brugge en kon maar nipt winnen. “Ik ben niet verrast door die 0-4 in Monaco. Club heeft een systeem dat eerlijk gezegd klote is. Het is een kloteploeg om tegen te spelen”, zegt Witsel in Het Nieuwsblad.

“Die 3-5-2 beheersen ze heel goed. Daarom hebben ze Monaco in de problemen gebracht. Ook wij waren helemaal niet goed toen we in Brugge speelden. We verdienden niet die match te winnen”, geeft de middenvelder tot slot nog eerlijk toe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.