“Ik heb bewezen dat Vanaken en ik wél kunnen samenspelen”

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

27 november 2018 15:12 - Hans Vanaken is al een hele poos dé spelmaker van Club Brugge. Toen Blauw-zwart afgelopen zomer Siebe Schrijvers naar het Jan Breydelstadion haalde, fronsten sommige waarnemers dan ook de wenkbrauwen. Waar zou Schrijvers in het elftal van Ivan Leko ingepast worden?

Ondertussen is duidelijk dat Leko de zomeraanwinst liefst als één van de twee spitsen ziet opereren in zijn 3-5-2-systeem. “We bekijken wedstrijd per wedstrijd waar de ruimtes liggen. Het klikt goed met Wesley en Hans Vanaken, maar ook met Jelle Vossen”, aldus Schrijvers bij Sport/Voetbalmagazine.

“Ik ben een type dat de bal graag heeft en van daaruit begint te voetballen. We hebben een heel complementaire groep, jongens met looplijnen en anderen die graag een bal in de voet hebben. In het begin hoorde ik een paar keer dat ik met Hans niet kon samenspelen, maar toen fronsten wij toch onze wenkbrauwen. Ondertussen is bewezen dat het wél kan”, benadrukt de Limburger.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.