“Ik koos niet voor Club Brugge. Daar is er geld genoeg”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

14 november 2018 11:20 - Club Brugge greep enkele jaren geleden naast een interessante doelman. Runar Alex Runarsson (23), de zoon van gewezen Lokeren-speler Runar Kristinsson, kwam testen bij blauw-zwart, maar tekende uiteindelijk niet.

“Ik ben een keer of twee, drie in Brugge geweest, ja. Ik keepte toen in IJsland bij KR en had de keuze tussen Club Brugge en Nordsjaelland in Denemarken. Ik vond Nordsjaelland een betere stap”, vertelt Runarsson in Het Nieuwsblad.

“Ze spelen daar zoals Manchester City, met een meevoetballende doelman dus, én het is hun politiek om jonge spelers kansen te geven, te ontwikkelen en die door te verkopen aan grotere clubs. Daar zou ik een kans krijgen en dat klonk me beter dan Club.”

“Als je niet presteert, koopt Club Brugge wel een nieuwe doelman”

“In Brugge is er geld genoeg. Als je niet vanaf de eerste minuut presteert, kopen ze wel een nieuwe doelman. En zie, het is de juiste keuze gebleken”, besluit de IJslander.

Toch sluit Runarsson, tegenwoordig actief bij het Franse Dijon, niet uit dat hij ooit in België zal spelen. “België is niet te min voor mij. Maar mocht ik ooit in België terechtkomen, dan is het om te strijden voor de titel en Europees te spelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.