Ivan Leko heeft een duidelijke boodschap voor ontevreden Ruud Vormer

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

05 november 2018 21:20 - Ruud Vormer toonde zich na afloop van de topper tussen KRC Genk en Club Brugge allesbehalve tevreden over zijn plaats op de bank. In aanloop naar het Champions League-duel op het veld van AS Monaco kwam trainer Ivan Leko nog eens terug op de uitspraken van zijn aanvoerder.

“De uitleg van de trainer? Daar heb ik geen begrip voor. Ik wil altijd spelen”, klonk het afgelopen zaterdag duidelijk uit de mond van Vormer. Leko, die zelf altijd het hart op de tong heeft, kan dat wel hebben. “Of ik verrast was door die reactie? Neen, ik was vooral blij”, vertelde onze trainer aan Sporza.

“Dat was de reactie van een speler die altijd wil spelen, een speler die een winnaar is. Ik ben blij, zo zie ik het graag. Als het anders zou zijn, dan zou het niet goed zijn. Ik houd ervan. Dit is nog eens een signaal waarom Vormer belangrijk was, is en zal zijn voor ons.”

“Accepteren en hard werken”

Leko liet niet na om Vormer nog wat extra op scherp te zetten. “De beste spelers moeten spelen en de voorbije matchen dachten we dat onze basisploeg de beste ploeg was. Het is normaal dat je een periode hebt waarin je vorm niet top is. Ik zie geen problemen. Als je niet top bent, dan moet je dat accepteren en moet je hard werken om zo snel mogelijk weer in de ploeg te komen”, besloot de Kroaat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.