Ivan Leko is kwaad: “Het is een grote schande”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Ivan Leko is één van de personen uit de Belgische voetbalwereld die in oktober werd opgepakt voor zijn vermeend aandeel in het onderzoek ‘Propere Handen’. De politie liet de trainer van Club Brugge snel vrij toen bleek dat hem niets ten laste kon gelegd worden.

“Het was een grote schok voor mezelf en mijn familie. Ik wist niet wat er gebeurde”, zegt Leko er nu over in een interview met Gol. “Ik haalde over de hele wereld het nieuws en men schreef het negatiefst mogelijke over mij.”

Toch laat onze trainer het hoofd niet hangen. “Ik weet dat ik onschuldig ben en dat wil ik bewijzen. Het mooiste bewijs van mijn onschuld is dat de speurders me lieten gaan.”

“Een grote schande”

22 november 2018 17:30 - “Ik vind het wel een grote schande. Dit heeft mij als persoon enorm geraakt. Maar het is zo en ik moet het accepteren. Nu moet ik gewoon verder”, besluit Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.