Ivan Leko spreekt zich uit over vertrek bij Club Brugge: “Ik heb ambitie”

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

Ivan Leko leidde Club Brugge in zijn eerste seizoen als trainer op Jan Breydel meteen naar de landstitel. De Kroaat is graag gezien in Brugge, maar beschikt wel over een aflopend contract. Hij is dus mogelijk al aan zijn laatste maanden bij Club bezig…

“Ik weet heel goed dat ik een jonge trainer ben. Ik ben nog maar vier à vijf jaar aan de slag en ik probeer van ieder moment te genieten”, vertelt Leko in een gesprek met Gol.

“Ik probeer iedere dag beter worden. We zullen wel zien wat er op mijn pad komt. Als ik me op een dag kan meten met Tomislav Ivic (gewezen succescoach die bij onder meer Anderlecht, Standard, Kroatië, PSG en Atletico Madrid werkte, nvdr.) zou dat een hele eer zijn.”

“Ik ben ontzettend gelukkig bij Club Brugge”

“Iedereen heeft ambitie. Ook ik. Als je droomt, moet je groot dromen. Dat zeg ik altijd. Wat niet wegneemt dat ik ontzettend gelukkig ben bij Club Brugge. Nogmaals: we zien wel wat er later op mijn pad komt”, besluit Leko.

22 november 2018 13:20 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.