‘Ivan Leko wil Club Brugge graag inruilen voor deze ploeg’

Edward Still en Ivan Leko

22 november 2018 16:04 - Ivan Leko doet het momenteel nog steeds uitstekend bij Club Brugge, maar toch lijkt het onvermijdelijk dat er een dag komt waarop onze coach naar een andere werkgever zal verhuizen. Zo zou Leko al precies weten welke ploeg hij wil coachen.

Het Kroatische Gol meldt dat Leko open staat voor een nieuwe uitdaging. De gewezen middenvelder zou maar wat graag de nationale ploeg van Kroatië, op het voorbije WK nog verliezend finalist, willen trainen. Als de kans zich voordoet, zal Leko niet twijfelen om zijn land te coachen.

Verder zou Leko tijdens zijn carrière graag nog eens aan het roer staan bij Hadjuk Split, de club waar hij als speler doorbrak. Onze trainer ligt nog tot het einde van dit seizoen onder contract bij Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.