‘Juventus zet zinnen op… bankzitter van Club Brugge’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge heeft een beresterk seizoen achter de rug en ook de start van de huidige jaargang is allesbehalve slecht te noemen. Het zorgt ervoor dat heel wat spelers ‘hot’ zijn op de transfermarkt.

De voorbije dagen en weken liepen Hans Vanaken en Wesley Moraes al in de kijker, maar nu is er ook interesse voor een andere speler. Zo melden diverse Italiaanse media dat Juventus zijn oog heeft laten vallen op… Matej Mitrovic.

De 24-jarige Kroaat maakte sinds hij bij Club Brugge zit al meermaals indruk, maar moest zich ook al vaak tevreden stellen met een plaats op de bank. De jongste weken moet Mitrovic zijn meerdere erkennen in spelers als Benoit Poulain en Brandon Mechele, maar dat neemt niet weg dat hij nu op het verlanglijstje van Juventus staat.

Afspraak met makelaar Mitrovic

Het is de Italiaanse kampioen overigens menens om Mitrovic binnen te halen. Juve wil zijn defensie snel verjongen en heeft al een afspraak gemaakt met de makelaar van Mitrovic. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.