Leko bejubelt één Club-speler in het bijzonder: “Hij is een gangster”

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

29 november 2018 12:22 - Club Brugge speelde woensdagavond een collectief sterke partij op het veld van Borussia Dortmund. Dat resulteerde in een 0-0-gelijkspel. Achteraf toonde trainer Ivan Leko zich een tevreden man.

“Ik had twee trainingen om dit systeem in te oefenen – normaal heb je meer tijd nodig”, aldus Leko in Het Nieuwsblad. “Zonder bal was het bijna perfect. Met bal was het soms moeilijk. En toch ­creëerden we nog drie mogelijkheden.”

“Daarom zeg ik chapeau aan mijn jongens”, vervolgt Leko. Waarna hij ook nog met bloemetjes in de richting van Sofyan Amrabat strooide. “Amrabat is een gangster in de positieve zin. Hij had een moeilijk seizoensbegin, maar bewees waarom Feyenoord ooit veel geld voor hem betaalde.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.