‘Leko beslist over Vormer en kiest tegen Monaco voor dit elftal’

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge neemt het vanavond op tegen AS Monaco. In het prinsdom hoopt blauw-zwart een goed resultaat neer te zetten, zodat Europese overwintering nog steeds mogelijk blijft.

Ondertussen is het ook al zo goed als helemaal duidelijk voor welke elf spelers trainer Ivan Leko straks zal kiezen. Zo zal kapitein Ruud Vormer volgens Het Laatste Nieuws voor de derde opeenvolgende keer op de bank beginnen.

Op het middenveld opteert Leko volgens de krant opnieuw voor de driehoek Nakamba-Rits-Vanaken en dus is er voor Vormer geen plaats in de opstelling. Voor het overige zullen dezelfde spelers als tegen Genk aan de aftrap staan tegen Monaco.

De vermoedelijke opstelling:

Horvath – Poulain, Mechele, Denswil – Mata, Rits, Vanaken, Nakamba, Diatta – Schrijvers, Wesley.

06 november 2018 10:47 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.