Leko blikt vooruit op Standard: “Dat zal belangrijk zijn”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

30 november 2018 22:51 - Komende speeldag staat de topper tussen Club Brugge en Standard op het programma. De Kroaat blikt op de officiële website van Blauw-Zwart vooruit op de topper.

Leko erkent het gevaar van de Rouches. “Op dit moment kan Standard winnen tegen elke ploeg, maar wij willen absoluut winnen en zullen er alles aan doen dat te verwezenlijken. Hopelijk met meer balbezit en kansen. Een goed evenwicht tussen organisatie, pressing en initiatief zal belangrijk zijn.”

“In Luik waren we dom, speelden we te open en gaven we te veel ruimte weg. We hebben ons al bewezen op vlak van kwaliteit en spektakel, maar in een topclub moet het resultaat voorop staan”, aldus de oefenmeester van Blauw-Zwart. Beide clubs hebben vertrouwen getankt na hun Europese wedstrijd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Leko hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.