Leko is tevreden na topper: “We zijn terug in goede vorm”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

03 november 2018 23:47 - Club Brugge en KRC Genk speelden 1-1 gelijk in de topper van speeldag 14. Coach Ivan Leko was na afloop tevreden met het resultaat.

“We zijn helemaal terug. Het is logisch dat als je Champions League speelt en veel internationals in je team hebt, dat je dat soms eens duur komt te staan. Het is jammer dat we dus enkele punten hebben laten liggen. Maar vandaag hebben we getoond dat we terug in goede vorm zijn en we met Genk zeker de beste teams van België zijn”, wordt Leko geciteerd door Het Laatste Nieuws.

“1-1 is goed, maar in de tweede helft konden we ook winnen. Maar de toeschouwers moeten tevreden zijn, dit was een goede match met twee ploegen die wilden voetballen op een totaal andere manier. In totaliteit was dit een interessante match”, aldus de Kroatische oefenmeester.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.