Leko laat zich uit over Diatta: “Dat is onze sterkte”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

04 november 2018 12:27 - Club Brugge speelde 1-1 gelijk op het veld van KRC Genk. Na de wedstrijd liet coach Ivan Leko zich uit over Diatta.

“Diatta? Hij was goed. Het is de eerste keer sinds de play-offs van vorig seizoen dat hij drie matchen op rij kon spelen. Tegen STVV was hij niet goed, tegen Oostende en vooral vandaag speelde hij wel sterk”, wordt Leko geciteerd door Het Laatste Nieuws.

De Kroaat wil echter niet enkel kijken naar individuele prestaties. “Maar onze sterkte is de collectiviteit en pas daarna kijken we naar de individuele klasse van de spelers. Elke match kan iemand anders het verschil maken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Leko hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.