Leko met de handen in het haar: “Moeilijk te verklaren”

23 november 2018 23:57 - Club Brugge ging met 1-3 onderuit tegen Zulte Waregem. Coach Ivan Leko reageerde ontgoocheld én kritisch na afloop tegenover Sporza.

De Kroaat zit met de handen in het haar. “Het is moeilijk te verklaren. De laatste trainingen en de kwaliteit waren echt goed. Maar het is misschien wel de slechtste wedstrijd die we in een lange tijd hebben gespeeld.”

“Zulte kwam met een plan: goede organisatie, compact en een sterke omschakeling. Zelf gaven we alles weg en waren we niet scherp genoeg. Nu moeten we kritisch zijn en moet iedereen, ook ikzelf en de staff, in de spiegel kijken”, aldus Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Leko hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.