Leko recupereert twee belangrijke spelers voor match tegen Dortmund

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

26 november 2018 14:00 - Club Brugge ging vrijdag onderuit tegen Zulte Waregem, maar veel tijd om daarbij blijven stil te staan is er niet. Woensdag moet blauw-zwart vol aan de bak tegen Borussia Dortmund.

In aanloop naar het Champions Leagueduel is er alvast goed nieuws vanuit de ziekenboeg. Club Brugge laat via zijn officiële kanalen weten dat zowel Stefano Denswil als Emmanuel Dennis opnieuw fit is. Beide heren reizen dan ook mee af naar Dortmund.

De kans is groot dat Denswil en Dennis onmiddellijk in de ploeg staan. Tegen Zulte Waregem werd duidelijk dat ze allebei immens gemist werden.

De volledige selectie:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.