Leko schuift gevaar Dortmund naar voor: “In de gaten houden”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

28 november 2018 13:51 - Club Brugge neemt het in de Champions League op tegen Borussia Dortmund. Blauw-Zwart kan Europese overwintering veiligstellen, al kan de kwalificatie al binnen zijn als Monaco eerder op de avond verliest van Atlético Madrid.

Coach Ivan Leko wil stunten. “Bij ons was het de voorbije weken wat minder. Maar voor woensdagavond voel ik opnieuw de grinta bij mijn ploeg. Ik voel dat we er klaar voor zijn”, vertelt de Kroaat tegenover Het Nieuwsblad.

Dortmund is in bloedvorm dit seizoen. “We moeten niet alleen Marco Reus in de gaten houden, de ploeg heeft veel meer automatismen en creëert veel meer gevaar dan twee maanden geleden. We weten dat Dortmund in de Bundesliga een machine is geworden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Kan Club Brugge stunten?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.