Leko start met deze elf tegen Zulte Waregem

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

23 november 2018 19:34 - Club Brugge neemt het op tegen Zulte Waregem. Coach Ivan Leko kampt met veel afwezigen en haalde onder andere de jonge Noah Fadiga naar de selectie. Blauw-Zwart start met volgende elf tegen Zulte Waregem.

De manschappen van Ivan Leko zetten de achtervolging in op leider KRC Genk. De Limburgers staan vier punten voor op Blauw-Zwart. Antwerp heeft overigens evenveel punten als Club Brugge (31 pt). Zulte Waregem staat op een dertiende plek (12 pt) en is nog op zoek naar zijn goede vorm.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Wie gaat er winnen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.