Leko stuurt deze elf het veld op tegen Dortmund

Champions League

28 november 2018 19:58 - De Europese overwintering voor Club Brugge is zo goed als zeker binnen. Atlético Madrid staat momenteel 2-0 voor tegen AS Monaco. Club Brugge neemt het om 21u op tegen Borussia Dortmund. De basiself van coach Ivan Leko is inmiddels bekend.

De Kroaat kiest verrassend voor Sofyan Amrabat op het middenveld. Stefano Denswil en Dennis keren ook terug in de basisopstelling. Bij Borussia Dortmund start uiteraard Rode Duivel Axel Witsel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is dit een goede opstelling?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.