Leko verdedigt eigen speler: “Hij zal nog van waarde zijn voor ons”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

09 november 2018 18:32 - Club Brugge doet het de jongste weken uitstekend. Elke wedstrijd blinkt er wel een andere speler uit bij het elftal van Ivan Leko. Eén speler is evenwel duidelijk op zoek naar zijn beste vorm: Kaveh Rezaei.

De Iraanse spits ruilde op het einde van de vorige mercato Sporting Charleroi in voor Club Brugge. Hij kon in het blauw-zwarte shirt echter nog geen potten breken. Toch maakt Leko zich geen zorgen over Rezaei.

“Rezaei is een goede speler met de juiste mentaliteit. De stap naar een topclub is geen makkelijke stap en hij benut dan ook elk moment om beter te worden. Ik geloof dat hij nog van waarde zal zijn voor ons”, vertelde onze coach vrijdagnamiddag op zijn wekelijkse persbabbel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.