Leko verrast na ruime zege Club: “Voor mij is híj de man van de match”

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

06 november 2018 21:57 - Club Brugge won dinsdag met 0-4 van AS Monaco. Hans Vanaken maakte de eerste twee doelpunten van de partij, Wesley Moraes en Ruud Vormer zorgden voor een nog ruimere voorsprong. Toch zag Ivan Leko nog iemand anders als man van de match.

Voor onze trainer was doelman Ethan Horvath de beste speler op het veld. “Er waren meerdere sleutelmomenten. Die eerste redding van Horvath was heel belangrijk. Voor mij is hij de man van de match”, aldus Leko bij Het Nieuwsblad.

“Dat klinkt vreemd maar het is wel zo. Dan gaan rusten met 0-3 was belangrijk en ook het kwartier na de kampwisseling geen doelpunt pakken was een sleutelmoment”, besloot de Kroaat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.