Leko zorgt voor meer duidelijkheid, Danjuma wellicht nog hele tijd out

22 november 2018 15:15 - Het zijn geen ideale omstandigheden om de competitiewedstrijd tegen Zulte Waregem en het Champions Leagueduel tegen Borussia Dortmund voor te bereiden. Ivan Leko mist liefst zeven geblesseerde spelers in aanloop naar de match van vrijdagavond.

Jelle Vossen, Krépin Diatta, Stefano Denswil, Dion Cools, Emmanuel Dennis, Thibault Vlietinck en Arnaut Danjuma liggen in de lappenmand. Het feit dat die laatste nog steeds geblesseerd is, is vreemd.

Aanvankelijk dacht Club Danjuma slechts heel even kwijt te zijn, maar het draaide anders uit. De Nederlander sukkelt nog steeds met de enkel en is mogelijk nog wéken uit de roulatie.

“We hadden eerst gehoopt op twee à drie weken, maar zijn blessure is blijkbaar nog iets anders. De dokter moet de precieze aard nog vastleggen. Ik denk niet dat we hem de komende weken meteen terugzien”, aldus Ivan Leko bij Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.