Mannaert is duidelijk: ‘Daarom is hij de beste aanvaller in België’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

08 november 2018 17:14 - Wesley Moraes is aan sterk seizoen bezig bij Club Brugge. De aanvaller vertrok afgelopen transferperiode bijna, maar verkoos alsnog bij Blauw-Zwart te blijven. CEO Vincent Mannaert is vol lof.

“Hij is zeer belangrijk geworden omdat hij 30 à 40% beter is geworden sinds hij hier is aangekomen. Hij kwam als een jonge speler naar ons en miste maturiteit”, vertelt Mannaert tegenover l’Avenir.

Volgens Mannaert heeft Wesley hard gewerkt om zijn niveau op te krikken. “Maar vandaag is hij een betere speler geworden dankzij zijn harde werk en dat van de staff. Voor mij is hij de beste aanvaller in België”, is Mannaert duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Mannaert hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.