Mannaert spreekt zich uit over ‘probleem-Vormer’: “Daar ben ik van overtuigd”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

05 november 2018 21:05 - Ivan Leko zette Ruud Vormer tijdens het voorbije weekend voor de tweede opeenvolgende keer op de bank. Onze aanvoerder mocht in en tegen Genk wel invallen, maar liet zich achteraf ontvallen dat hij de keuze van Leko niet begreep. CEO Vincent Mannaert blijft rustig.

Bij Sporza benadrukt Mannaert dat hij alleszins nog geen brandjes moest blussen tussen de trainer en de kapitein. “Neen. Ze zijn allebei winnaars en ervaren genoeg om daar een oplossing aan te geven”, klinkt het.

Ondertussen werpt Mats Rits zich nog wat meer op als een vaste waarde, en dat ziet ook Mannaert. “Dat toont dat er veel concurrentie is en dat een aantal van de nieuwe jongens het goed doet. Maar ik ben ervan overtuigd dat Ruud daar op een heel goeie manier zal op reageren en zal terugknokken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.