Roberto Martinez selecteert 2 Club-speler voor Rode Duivels

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

09 november 2018 12:05 - Roberto Martinez maakt vrijdagmiddag zijn selectie voor de nakende interlandbreak bekend. De kans is groot dat de bondscoach opnieuw spelers van Club Brugge oproept.

Volgens Het Nieuwsblad mogen Hans Vanaken en Brandon Mechele – net als tijdens de vorige interlandbreak – hopen op een selectie voor de nationale ploeg. Onze twee smaakmakers profiteren van enkele blessures én van het feit dat ze in vorm zijn en elke week aan spelen toekomen.

Of Martinez ook oog zal hebben voor onze andere Belgische spelers zoals Siebe Schrijvers en Mats Rits, is niet duidelijk. Ondanks het feit dat ook zij goed bezig zijn, is de concurrentie bij de Rode Duivels uiteraard bikkelhard.

Update – 12 uur

Martinez heeft ondertussen zijn selectie bekendgemaakt. Zoals verwacht werden Vanaken en Mechele opnieuw geselecteerd.

De selectie:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.