Ontgoocheling bij Club: “We verdienden de drie punten”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

04 november 2018 17:56 - De topper tussen Club Brugge en KRC Genk eindigde op 1-1. Doelman Ethan Horvath vond dat er meer in zat.

“We verdienden de drie punten, we hebben heel erg goed voetbal gespeeld. Zowel op defensief als op offensief vlak. Ik weet niet wat jullie voelden, maar ik denk dat we als ploeg beseften dat we hier konden winnen”, vertelt een ontgoochelde Horvath tegenover Club TV.

Marvelous Nakamba is tevreden over het resultaat. “Racing Genk is momenteel goed bezig, maar wij ook. We komen naar hier en hebben het fantastisch gedaan. Jammer van de drie punten, maar ik denk dat wij alles gegeven hebben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.