Opstelling: Leko ziet basisspeler afhaken, Vormer start tegen Monaco

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

06 november 2018 17:58 - Club Brugge neemt het vanavond op tegen AS Monaco. In aanloop naar de wedstrijd maakte blauw-zwart alvast zijn opstelling bekend. Pech voor Ivan Leko, want hij kan geen beroep doen op Siebe Schrijvers.

Schrijvers is de jongste weken aardig op dreef, maar moet de Champions Leaguewedstrijd tegen Monaco aan zich voorbij laten gaan omwille van een blessure.

En zo komt aanvoerder Ruud Vormer opnieuw in de ploeg. Hij vormt een middenveld met Marvelous Nakamba en Mats Rits. Hans Vanaken zal iets hoger spelen en zo in de buurt van diepe spits Wesley Moraes opereren.

De opstelling:

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een Ă©chte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.