Over en uit voor dure Club-aanwinst? “Hij viel volledig uit de gratie van Leko”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

26 november 2018 14:16 - Er lijkt wel zand in de machine te zitten. Op de historische overwinning in en tegen Monaco na, presteerde Club Brugge de voorbije weken vooral ondermaats. Vooral in de eigen competitie loopt het voor geen meter.

De vele blessures zitten daar ongetwijfeld voor iets tussen, maar verder zijn er ook gewoon tal van spelers die hun gebruikelijke niveau niet halen. Denk bijvoorbeeld maar aan Matej Mitrovic.

“Waar is Mitrovic gebleven?”, vraagt Het Laatste Nieuws zich af. “De Kroaat van 3,5 miljoen euro viel de voorbije weken volledig uit de gratie van Leko. Zomeraankoop Luan Peres werd gehaald als doublure voor Denswil, maar hij wordt zelfs gepasseerd door de rechtsvoetige Decarli.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.