“Philippe Clement gaat de nieuwe trainer van Club Brugge worden”

Philippe Clement op persconferentie

16 november 2018 13:55 - Dat het hart van Philippe Clement stiekem nog steeds voor Club Brugge slaat, is geen geheim. De trainer van KRC Genk was jaren aan een stuk actief in het Jan Breydelstadion en het staat in de sterren geschreven dat hij ooit T1 van blauw-zwart wordt.

Althans, zo denkt analist Johan Boskamp er toch over. “Ik had niet gedacht dat Clement dit zou bereiken”, vertelt Boskamp bij Sportcafe Online. “Ik denk dat hij ooit trainer van Club Brugge gaat worden.”

“Daar heeft hij een soort van ticketje voor, volgens mij. Of het payback is wat hij nu doet bij Genk? Neen. Maar je voelt aan alles dat hij nog aan Club Brugge denkt. Zeker als hij over de club praat”, besluit Boskamp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.