Pissige Vormer na Monaco: “F*cking UEFA”

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

08 november 2018 15:17 - Club Brugge pakte de drie punten tegen AS Monaco. Ruud Vormer scoorde het laatste doelpunt en legde de 0-4 eindstand vast.

Na afloop wilde de Nederlander een feestje vieren met de groep, maar hij moest naar de dopingcontrole. “Balen, man. Ik dacht lekker te vieren met mijn ploegmaats, maar ik moest meteen naar een hok. Ik mocht er enkel uit voor een kort interviewtje. Ik was pissed, ja”, aldus Vormer tegenover Het Laatste Nieuws.

“Anderhalf uur heb ik daar gezeten, samen met Brandon (Mechele, red.). ‘F*cking UEFA’, vloekte ik. Dat vond die man niet zo leuk. (flauw lachje) Ik moet zo vaak naar de dopingcontrole… Nu, voor zulke overwinningen heb ik het wel over.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Snap jij de frustratie van Vormer?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.