Ratings: Geen buizen voor strijdende Club-spelers

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

28 november 2018 23:20 - Club Brugge is sowieso zeker van Europese overwintering door de overwinning van Atlético Madrid tegen AS Monaco. Blauw-Zwart speelde op het veld van Borussia Dortmund een verdienstelijke wedstrijd en hield de leider van de Bundesliga op een 0-0 gelijkspel. BlauwZwartFans.be geeft de Club-spelers een rating.

Horvath – 7
Liet een bal in de eerste helft uit zijn handen slippen, maar speelde verder een secure partij. Het zal moeilijk worden voor Letica om zich terug in de ploeg te knokken.

Poulain – 6
In de eerste helft bleef de verdediger laks hangen waardoor Reus niet in buitenspelpositie stond en alleen op Horvath kon afstormen. De Duitser miste gelukkig. Speelde voor de rest een verdienstelijke partij.

Mechele – 8
Stond telkens op de goede plek en was een rots in de branding van de defensie van Club.

Denswil – 7
Heel de verdediging van Club stond als een blok, ook Denswil hield stand.

Mata – 6
Verdedigde sterk zijn rechterflank. Kwam er aanvallend iets minder uit.

Vormer – 6
Probeerde vaak in één tijd door te spelen, maar tot een snelle omschakeling kwam het niet tegen een sterk georganiseerd Dortmund. Werd in de blessuretijd gewisseld door Decarli.

Amrabat – 6
Krijgt veel kritiek, maar stond zijn mannetje op het middenveld tegen Dortmund. Toch dé verrassing van Leko.

Nakamba – 6
Speelde een onopvallende wedstrijd en ging soms bikkelhard in het duel.

Dennis – 7
Probeerde acties op te zetten, maar stuitte veel op een gele muur. In de tweede helft had hij een grote kans, maar de bal ging rakelings naast. Werd een kwartier voor tijd gewisseld voor Mats Rits.

Vanaken – 7
Deed een poging om het spel af en toe open te breken, maar had veel moeite met de tegenstander. Blijft wel een zekerheid en zorgde voor rust aan de bal.

Wesley – 6
Kwam moeilijk in de wedstrijd door het overwicht en veel balbezit van de thuisploeg. Ging in de slotfase naar de kant voor Openda.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.