Ratings: Geen buizen voor strijdende Club-spelers

Club Brugge nieuws
Club Brugge nieuws Foto: © ©ClubBruggeFans
Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)Club Brugge is sowieso zeker van Europese overwintering door de overwinning van Atlético Madrid tegen AS Monaco. Blauw-Zwart speelde op het veld van Borussia Dortmund een verdienstelijke wedstrijd en hield de leider van de Bundesliga op een 0-0 gelijkspel. BlauwZwartFans.be geeft de Club-spelers een rating.Horvath – 7Liet een bal in de eerste helft uit zijn handen slippen, maar speelde verder een secure partij. Het zal moeilijk worden voor Letica om zich terug in de ploeg te knokken.Poulain – 6In de eerste helft bleef de verdediger laks hangen waardoor Reus niet in buitenspelpositie stond en alleen op Horvath kon afstormen. De Duitser miste gelukkig. Speelde voor de rest een verdienstelijke partij.Mechele – 8Stond telkens op de goede plek en was een rots in de branding van de defensie van Club.Denswil – 7Heel de verdediging van Club stond als een blok, ook Denswil hield stand.Mata – 6Verdedigde sterk zijn rechterflank. Kwam er aanvallend iets minder uit.Vormer – 6Probeerde vaak in één tijd door te spelen, maar tot een snelle omschakeling kwam het niet tegen een sterk georganiseerd Dortmund. Werd in de blessuretijd gewisseld door Decarli.Amrabat – 6Krijgt veel kritiek, maar stond zijn mannetje op het middenveld tegen Dortmund. Toch dé verrassing van Leko.Nakamba – 6Speelde een onopvallende wedstrijd en ging soms bikkelhard in het duel.Dennis – 7Probeerde acties op te zetten, maar stuitte veel op een gele muur. In de tweede helft had hij een grote kans, maar de bal ging rakelings naast. Werd een kwartier voor tijd gewisseld voor Mats Rits.Vanaken – 7Deed een poging om het spel af en toe open te breken, maar had veel moeite met de tegenstander. Blijft wel een zekerheid en zorgde voor rust aan de bal.Wesley – 6Kwam moeilijk in de wedstrijd door het overwicht en veel balbezit van de thuisploeg. Ging in de slotfase naar de kant voor Openda.