Refaelov maakt zich zorgen over fans van Club Brugge: “Ik vraag het me af”

Refaelov viert met megafoon (Club Brugge - KRC Genk)

09 november 2018 10:08 - Club Brugge verhuurt Lior Refaelov tot het einde van het seizoen aan Royal Antwerp FC. Bij Club kwam ‘Rafa’ nog nauwelijks aan spelen toe, maar bij zijn nieuwe ploeg is hij van grote waarde.

Eind december keert Refaelov terug naar het Jan Breydelstadion… om Club Brugge te bekampen. Het zal een vreemd gevoel zijn, ook voor de speler zelf.

“Mag ik jou iets vragen? Je hebt voor Club Brugge gespeeld en dan voor Anderlecht. Hoe was het toen je voor het eerst naar Brugge terugkeerde?”, vraagt Refaelov in een interview in Het Laatste Nieuws aan Marc Degryse. “We spelen er eind december en ik vraag me eerlijk gezegd af hoe ik zal ontvangen worden.”

Degryse: “Ik ben negentig minuten uitgefloten”

“Ik ben negentig minuten aan een stuk uitgefloten”, zegt Degryse. “Maar ik was naar Anderlecht gegaan, en ik ben een Bruggeling. Maak je maar niet te veel zorgen. Enjoy the game!”, voegt de analist er nog aan toe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.