Ronald Koeman legt uit waarom hij Ruud Vormer niet heeft geselecteerd

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

De competitie is opnieuw toe aan een korte onderbreking. Heel wat spelers van Club Bruggen zwermen uit naar de nationale ploeg, maar kapitein Ruud Vormer blijft in het Jan Breydelstadion.

Tijdens de vorige interlandbreak besliste Vormer om niet naar Nederland af te reizen omdat hij toe was aan wat rust. Volgens diverse Nederlandse media was bondscoach Ronald Koeman daar niet blij mee. Toch is dat niet de reden waarom onze middenvelder niet werd opgeroepen.

“Ik heb Ruud niet geselecteerd, omdat we toch wat anders zijn gaan spelen in vergelijking met de wedstrijden die hij bij ons gespeeld heeft, tegen Slowakije en Italië”, aldus Koeman bij Voetbal International.

“Toen hadden we een extra middenvelder op het veld staan, nu speelt daar een aanvaller. Dat is de primaire reden dat hij er nu niet bij is.”

12 november 2018 18:31 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.