Ruud Vormer heeft een opmerkelijke boodschap voor Ivan Leko

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

29 november 2018 13:00 - Club Brugge pakte woensdagavond een punt mee uit Duitsland. Het speelde 0-0 gelijk op het veld van Borussia Dortmund. Sexy was het voetbal van blauw-zwart niet, maar hoefde ook even niet.

Club beperkte zich tot verdedigen, en was daardoor zelfs negentig minuten onherkenbaar. Ruud Vormer vindt het niet erg. Integendeel: “Ik vind zelfs dat we vaker zo moeten gaan spelen”, heeft onze kapitein in Het Nieuwsblad een opmerkelijke boodschap voor Ivan Leko.

“Want je ziet toch dat we in de competitie – zoals tegen Zulte Waregem – soms te veel weggeven. Daarom hebben we met z’n allen samengezeten om erover te praten. En deze manier van spelen is het resultaat. Of het tegen Standard op dezelfde manier zal gaan? Dat moeten we nog bespreken met de trainer.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.