Ruud Vormer krijgt het aan de stok met fan van Club Brugge (Video)

24 november 2018 12:29 - De nederlaag tegen Zulte Waregem is bij iedereen die Club Brugge een warm hart toedraagt hard aangekomen. Dat bleek toen onze spelers na de match nog even de supporters gingen groeten.

Zo kreeg kapitein Ruud Vormer het op een gegeven moment aan de stok met een man die de spelers duidelijk maakte wat hij van de nederlaag vond. Enkele ploegmaats moesten een woeste Vormer zelfs tegenhouden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.