Saelemaekers ziet ex-Club-speler als voorbeeld: “Hij is mijn inspiratie”

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

15 november 2018 15:43 - Alexis Saelemaekers vertelt in een gesprek met RTBF dat zijn voorbeeld een ex-speler van Club Brugge is. De rechtsachter kijkt op naar Thomas Meunier.

Het talent heeft nog veel groeimarge. “Ik moet nog werken aan mijn defensieve recuperatie, dat is mijn zwakke punt. Ik kijk op naar Thomas Meunier. Onze reis is vergelijkbaar en ik wacht op hem hier in Tubeke. Dan ik hem vragen hoe het zit met de Rode Duivels in de toekomst, maar momenteel geniet ik waar ik ben”, aldus de rechtsback van paars-wit.

Thomas Meunier speelt momenteel bij Paris Saint-Germain en is ook een vaste waarde in de selectie van de Rode Duivels. De rechtsback begon zijn carrière bij Virton waarna hij naar Blauw-Zwart trok. Tussen 2011-2016 speelde hij bij Club Brugge. Vervolgens versierde hij een transfer naar topclub PSG.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit verrassend?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.