‘Sterkhouder Club out voor Zulte, Dennis keert terug’

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

20 november 2018 17:29 - Club Brugge neemt het komende speeldag op tegen Zulte Waregem. Blauw-Zwart zal het echter zonder sterkhouder Stefano Denswil moeten doen. De Nederlander heeft de trainingen nog steeds niet hervat, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Tegen Charleroi liep Denswil een scheurtje in de enkelband op. Club Brugge hoopt wel over de verdediger te beschikken in de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund.

Er keren wel een paar spelers terug. Zo kan coach Ivan Leko weer beschikken over Benoit Poulain die last had van zijn adductoren. Ook Dennis is na een maand afwezigheid weer van de partij.

De Nigeriaan kampte met een spierblessure en kan zijn rentree maken tegen Zulte Waregem. Vossen, Diatta en Danjuma zijn nog altijd out. Ruud Vormer trainde na een weekje rust ook weer mee.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.