Supporters doen oproep: “Refaelov terug naar Club Brugge”

Refaelov viert met megafoon (Club Brugge - KRC Genk)

01 november 2018 12:08 - Club Brugge liet Lior Refaelov afgelopen zomer naar Royal Antwerp FC vertrekken. De oudste club van ons land huurt ‘Rafa’ tot het einde van het seizoen. Op de Bosuil leeft Refaelov helemaal op, en dat is ook de fans van blauw-zwart opgevallen.

Tegen KRC Genk was Refaelov goed voor een fraaie assist en onmiddellijk lieten de fans van Club van zich horen op de sociale media. Er werd zelfs geschreeuwd om de Israëli zo snel mogelijk terug te halen naar het Jan Breydelstadion. Antwerp verloor uiteindelijk met 2-4 van Genk.

 

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.