Transfer krijgt plotse wending: “Hij heeft een contract bij Club”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

17 november 2018 15:15 - Het zag er naar uit dat Dorin Rotariu op weg was naar zijn thuisland. FCS Boekarest bevestigde de onderhandelingen met Club Brugge, maar nu lijkt de transfer een plotse wending te krijgen.

Familielid Ilie Rotariu laat aan Roemeense media weten dat een transfer momenteel van de baan is. “Hij is absoluut niet val plan om terug te keren naar Roemenië”, vertelt hij.

“Hij is pas drie maanden bij AZ en speelt daar ook. Daarnaast heeft hij ook nog een contract bij Club Brugge”, aldus Ilie Rotariu. De kans zit er dus in dat de Roemeen langer bij Blauw-Zwart wenst te blijven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet Rotariu bij Club blijven?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.