Twee spelers Club in team van de week in CL

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

08 november 2018 14:04 - Club Brugge schreef dinsdagavond geschiedenis tegen AS Monaco. Blauw-Zwart won met 0-4 van de Fransen.

Die historische wedstrijd bleef ook niet onopgemerkt bij de UEFA. Doelman Ethan Horvath en Hans Vanaken prijken naast namen zoals Gabriel Jesus en Robert Lewandowski in het team van de week van de Champions League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een Ă©chte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.