Twijfels over Ruud Vormer: “Het is maar de vraag of dat zal lukken”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

21 november 2018 15:23 - Ruud Vormer heeft niet meteen zijn fijnste periode als voetballer achter de rug. Onze aanvoerder kende de nodige moeite om goed te presteren en sukkelde ook met enkele fysieke ongemakken. Na een korte interlandbreak zou Vormer er opnieuw moeten staan.

Bij Het Laatste Nieuws twijfelen ze aan Vormer. “In Monaco was er – mede door zijn treffer – een lichte opflakkering, maar vier dagen later was het in Charleroi terug naar af”, schrijft de krant.

“Ruud Vormer is sinds de start van het seizoen op zoek naar zijn beste vorm én zijn statistieken van vorig jaar. Toen telde Vormer na vijftien matchen drie goals en elf assists, terwijl hij nu met één doelpunt en drie assists een pak minder beslissend was.”

“Intussen is Vormer Nederlands international af. Vraag is of de Gouden Schoen – die door Leko twee weken uit de ploeg werd gelaten – na een korte rustperiode straks opnieuw zijn niveau terugvindt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.