Uithaal naar Club Brugge ontploft in gezicht van Vanhaezebrouck: “Daar kan hij alleen maar van dromen”

05 november 2018 21:20 - Hein Vanhaezebrouck haalde in aanloop naar de vorige speeldag giftig uit richting Club Brugge. De trainer van Anderlecht is van mening dat blauw-zwart in de pers meer beschermd wordt dan zijn ploeg. Een uithaal die nu in het gezicht van Vanhaezebrouck ontploft.

“Hein begint zich steeds vaker te vergrijpen aan de pers”, merkt Hugo Camps in zijn column voor Het Laatste Nieuws op. “Hoeveel gazettenpraat las ik over Brugge? Weinig.” Het is van een armoedigheid die je niet van een gevierde coach verwacht”, toont Camps zich keihard voor de Anderlecht-trainer.

“Club heeft tenminste spectaculair voetbal laten zien waar ze in het Astridpark alleen van kunnen dromen”, krijgt Vanhaezebrouck vervolgens de boomerang terug in zijn gezicht. “Genk maakt er kunst van. Nog geen schim van het artistieke spel kregen de Anderlechtsupporters dit seizoen te zien.”

“Anderlecht kan in niets naast Club en Genk staan”

Volgens Camps moet Vanhaezebrouck eerst en vooral eens in de spiegel kijken. “Een beetje meer zelfreflectie, Hein. Voorlopig kan Anderlecht in niets naast Club en Racing Genk staan. Zelfs niet naast Standard, dat de laatste tijd amechtig met zichzelf worstelt. Winnen op Waasland-Beveren met een penaltygoal en een late treffer is geen luxe. Zegt u mij dan waar de glans is, Hein.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.