Vader Fadiga blijft nuchter: “Dit stelt nog niets voor”

23 november 2018 12:00 - Noah Fadiga zit voor het eerst in de selectie van coach Ivan Leko. Club Brugge mist een zevental spelers tegen Zulte Waregem.

Noah Fadiga is de zoon van voormalig smaakmaker van Blauw-Zwart Khalilou Fadiga. En vader Fadiga reageert tegenover Het Laatste Nieuws op de selectie van zijn zoon.

“Wij doen er alles aan om hem goed op te voeden en te begeleiden, de rest heeft hij in eigen handen. Wil hij een grote speler worden, dan zullen zijn doorzetting en mentaliteit het belangrijkste zijn”

Nuchter

Khalilou Fadiga blijft ook nuchter onder de situatie. We kennen het voetbal goed genoeg: dit is een begin en dat stelt nog niets voor. Belangrijker is dat je er uiteindelijk komt als voetballer… en die weg is nog héél, héél lang.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.