Van kwaad naar erger: “Hij is de pispaal van de Club-supporters geworden”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

26 november 2018 14:12 - Club Brugge slaagt er de jongste weken maar niet in om in de eigen Jupiler Pro League een reeksje neer te zetten. Blauw-zwart presteert wisselvallig en enkele belangrijke spelers geven al een tijdje niet thuis. Ook zomeraanwinst Kaveh Rezaei laat het volledig afweten.

“Kaveh Rezaei werd met veel bombarie naar Olympia gehaald, maar speelde tot dusver nog geen enkele rol van betekenis”, stelt Het Laatste Nieuws vast. “Integendeel, na enkele non-matchen en dramatische invalbeurten is de recordtransfer intussen de pispaal van de supporters geworden zoals Cools en De Bock dat eerder waren.”

Ondertussen stellen steeds meer fans zich vragen bij de kostprijs van Rezaei. “De achterban vraagt zich af hoe Club in godsnaam vijf miljoen euro kon neertellen voor de Iraniër, die voor de interlandbreak in Charleroi zijn moment had kunnen grijpen, maar de winning goal tegen de paal schoot”, klinkt het nog in de krant.

“Club is niet beter geworden van Amrabat en Rezaei”

“Club wou meer gewicht en gestalte opdat het in de Champions League zijn mannetje zou kunnen staan, maar zelfs in de competitie krijgt Rezaei niets klaar. Blauw-zwart trok inderhaast nog 7 miljoen uit voor Amrabat en Rezaei, maar is daar voorlopig nog niet beter van geworden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.