Vanaken maakt indruk bij Rode Duivels: “Dat is hoopgevend”

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

16 november 2018 14:43 - Hans Vanaken werd, net als tijdens de voorgaande interlandbreak, opgeroepen voor de Rode Duivels. Tijdens het Nations Leagueduel tegen IJsland mocht onze spelmaker invallen. En Vanaken stelde niet teleur.

De draaischijf van Club Brugge stak zich tussen wereldsterren als Eden Hazard en Vincent Kompany niet weg en maakte opnieuw indruk. Met een goed schot was Vanaken zelfs betrokken bij het tweede doelpunt van de nationale ploeg.

“De invalbeurten van Vanaken en Januzaj, toch een beetje de belichaming van de nieuwe generatie, waren hoopgevend. Zeker de ­manier waarop Vanaken de 2-0 inleidde”, schrijft Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.