Vanaken na gelijkspel: “Dat was het belangrijkste”

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

28 november 2018 23:50 - Club Brugge heeft Borussia Dortmund op een 0-0 kunnen houden. Hans Vanaken reageerde na afloop.

“Het is misschien niet het mooiste spel. Niet mijn favoriete spel ook niet. Maar soms moet het. Zeker in de Champions League, waar de tegenstander meestal sterker is. Wij hebben misschien zelf te weinig gedaan, maar het belangrijkste was die nul houden”, aldus Vanaken.

Tegen Standard zal weer een andere wedstrijd worden, weet Vanaken. “Dit moet een boost geven voor heel de ploeg, voor heel de club. Dit is belangrijk dat we als blok de nul kunnen houden. Maar tegen Standard gaan we wel aanvallender te werk gaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.