Vormer reageert na aanvaring met Club-fan: “Dit was er aan de hand”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

24 november 2018 13:23 - Ruud Vormer kreeg het na afloop van Club Brugge-Zulte Waregem aan de stok met een supporter van onze eigen aanhang. Enkele ploegmaats moesten onze kapitein zelfs in bedwang houden, want Vormer wilde verhaal gaan halen bij de man in kwestie.

De video waarop te zien is hoe een woeste Vormer naar de fan wil toestormen, werd gretig opgepikt. Ondertussen reageerde onze aanvoerder ook al op de aanvaring met de man.

“Ik ging helemaal niet in de clinch met de fans. Een enkeling vond het nodig om bier te gooien. Daarop reageerde ik. Niet meer of niet minder. We hebben de beste fans in België. Dat laat ik niet verpesten door een enkeling”, aldus Vormer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.